Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

”Mazbatayı alacak olan sadece Ceyhanlıların iradesidir”

”Mazbatayı alacak olan sadece Ceyhanlıların iradesidir”

”Mazbatayı alacak olan sadece Ceyhanlıların iradesidir”

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, TBMM Genel Kurulu’nda yaptigi konusmada Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’a siyasi bir operasyonun baslatildigini bildirdi. Bulut, sandikta kazanamadigi belediyelerin baskanlarini görevden alan, suç uydurup cezaevine gönderen iktidarin, ayni tehlikeli oyunu Ceyhan’da da sergilemek istedigini söyledi.

CEYHAN’I IRADESINE DARBE VURULUYOR

CHP’li Bulut, “Ceyhan’da kisa sürede, yolsuzlugu israfi önleyen, hizmete susayan Ceyhan’i hizmetle tanistiran Belediye Baskanimiz Kadir Aydar’a, hukuka aykiri bir biçimde siyasi yasak getirilmeye; Ceyhan’a, Ceyhanlilarin iradesine siyasi darbe vurmaya çalisilmaktadir” dedi.

BU SIYASI OPERASYONUN CEYHAN’DA KARSILIGI YOK

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’in göreve geldiginden bu yana Ceyhan’da sevilen, vatandaslarin takdirini kazanan bir isim oldugunun altini çizen Bulut,  “Bu siyasi operasyonunun ne bizim nezdimizde ne de Ceyhanlilarin nezdinde hiçbir karsiligi yoktur” ifadelerini kullandi.

MAZABATAYI SADECE CEYHANLILAR ALIR

Kadir Aydar’in adayligina onay veren YSK’nin baslatmis oldugu incelemenin, hukuki degil, siyasi oldugunun bütün Ceyhan’in farkinda oldugunu kaydeden Bulut,  “Bu yapilan Ceyhanlilarin oyunu yok saymak; Ceyhan’i, demokrasimizi cezalandirmaktir.Kadir Baskan’a mazbatasini Ceyhan vermistir.  O mazbatayi alacak olan da sadece Ceyhanlilarin iradesidir.Bir kez daha söylüyoruz: KadirAydar Yalniz Degildir” dedi



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı